söndag 11 april 2010

Söndagsmat

Här är ett tips på god mat som går ganska snabbt att laga :)

Lax i ugn á la Klara

Två portioner

2 laxfjärilar
salt och peppar
dill
citronsaft
1 brk matlagningsgrädde

Stek laxfjärilarna i ugn (200 grader) ca. 5 minuter med skinnsidan uppåt. Ta bort skinnet och krydda fisken enligt smak och tycke. Häll grädden över alltihopa (ja, hela burken). Tillred i ugn (200 grader) ca. 15 minuter. Servera med kokt potatis och t ex rödbeta.

Ps. Jag tycker om att använda laxfjärilar för att de är så gott som benfria.




Smaklig måltid :)




2 kommentarer:

  1. Tack för receptet, låter jättegott :)

    Kram! Annika

    SvaraRadera
  2. Fy på dig, nu blev jag ju hungrig! :( :D

    SvaraRadera