Här är receptet:
För 8 pers.
600 g Philadelphiaost
200 g smör
400 g Digestivekex
2,5 dl Kesella 10 %
1 dl socker
1 dl majsstärkelse
4 tsk vanillinsocker
3 ägg
1 dl grädde
200 g vitchoklad
Garnera med färska jordgubbar och citronmelissblad
Lägg ugnen på 175 grader. Krossa kexen i en påse med hjälp av en kavel. Smält smöret och blanda i kexen. Lägg kex- smörblandingen i en form med löstagbar botten (24 cm i diam.). Grädda i 15 minuter.
Vispa kesella och philadelphiaost krämigt. Rör ner socker, majsstärkelse och vanillinsocker och därefter ägg och grädde. Smält chokladen och blanda ner i smeten. Häll i formen och grädda i ca. 50 minuter!
Garnera och avnjut varm eller kall!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar