måndag 17 maj 2010

Fylld kycklingfilé med vitlöksost

Här är ett recept på kyckling som jag har komponerat helt själv :) Hoppas att ni också tycker om det!


Kycklingfiléer

Créme Bonjour vitlöksost

persilja (färsk eller torkad)

S&P

Cocktailpinnar


Skär ett snitt längs med varje filé (inte hela vägen igenom). Banka ut filéerna till tunna biffar med en kötthammare. Bred ut osten och strö över hackad persilja över biffarna. Rulla ihop filéerna och fäst med cocktailpinnar. Salta och peppra och bryn rullarna i en stekpanna i smör eller olja. Tillred i 225 graders ugn 15-20 minuter (håll ett öga på färgen). Servera med ris och sallad (eller vilket tillbehör man vill)


Smaklig måltid!


Ps. Man kan ju nog använda vilken ost man vill, om man inte tycker om vitlök :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar